divendres, 30 de maig del 2014

Ja estem a la granja!

Avui hem arribat a la Llometa de Llavata la primera expedició de treneters en busca de la vaca Paca. Passejaven els núvols pel cel queferosos i nosaltres bocabadats a cada pas per la granja... fins que un bon ruixat ha aturat la nostra cerca. Pel camí ens hem trobat gallines, conills, porcs... però, per ara, ni rastre de la vaca Paca, tot i que ja hi ha qui assegura ben convençut que l'ha sentida mugir entre les cabanes.  



























Quan s'amaga el sol i ix la lluna sempre ens n'anem a dormir. Però avui estem desperts, ben desperts, amb els llums encesos i els ulls ben oberts. És molt el que hem de veure, molt el que hem de trobar, perquè entre lluc i lluc volem cercar gamusinos per somiar. Bona nit, treneters i treneteres!


Daniela va prendre una gran decisió a la granja i és que li va voler donar tots els seus "tetos" al poni "Rayito". Amb molta confiança li'ls va deixar i amb un fort beset se'n va acomiadar, que potser ell els necessite més, ell és un cavall xicotet però ella ja s'ha fet fadrina.


Després de tres dies escorcollant tots els racons de la Llometa, per fi vam veure la vaca Paca. Un fum de sentiments van aflorar: uns van arrancar a plorar en veure-la, altres no s'ho podien ni creure, també n'hi havia qui no va poder esborrar el somriure en tot el dia però, tots i totes, vam fregir a preguntes a la nostra vaca Paca, que tant preocupats ens tenia. I després de pujar i baixar, de dormir i somiar, de riure i botar, de plantar i regar, de tocar i de tastar, arribàrem a l'Escoleta, on ens esperaven les famílies encara més emocionades per saber com havia sigut aquesta experiència que, de ben segur, mai no oblidarem. Però l'aventura no acaba ací... Dilluns a l'Escoleta més.  Bon cap de setmana, treneters i treneteres.

dimarts, 27 de maig del 2014

Ens n'anem a la granja a buscar la vaca Paca!

Treneters i treneteres, demà ens n'anem de colònies a la Llometa de Llavata, on ens ha portat una ampolla buida de llet de la vaca Paca i d'on, de ben segur, tornarem amb una motxilla plena de noves experiències. 

L'aventura començarà demà per als més majors de l'Escoleta, elefants i elefantes, cavalls i egües, i galls i gallines, que estarem tres dies a la granja, i dijous per als gatets i gatetes, que també ens ajudaran a esbrinar el misteri de la vaca Paca.
Estigueu atents, que vos en mantindrem ben informats!




dijous, 22 de maig del 2014

Què li passa a la vaca Paca?

Després del silenci que es va fer ahir a l'Escoleta en adonar-nos que no teníem la llet de la vaca Paca per a berenar, no tenim una altra cosa al cap que intentar esbrinar què li passa a la nostra vaca. 
Ni les mares, ni els iaios ni les ties en saben res així que avui hem eixit al carrer i ja vos podem assegurar que no hi ha ningú al barri que no se n'haja assabentat. 
Veïns i veïnes, per descomptat, però també tots els gats, els gossos i els pardals amb què ens n'hem anat trobant i, fins i tot, els conills, els suricates i els ratolins de la tenda d'animals que, malauradament, tampoc ens ho han sabut dir. 
Continuarem investigant i, no patiu, que vos en mantindrem ben informats!


A l’Escoleta continuem sense llet i encara no hem pogut esbrinar què li deu passar a la nostra vaca. Al parc de la Rambleta n'hem représ la cerca però, per més que l’hem cridat i n'hem escorcollat cada racó, continuem sense trobar-la. Demà més, que ens queda molta corda, i l’aventura tot just acaba de començar!




divendres, 16 de maig del 2014

Pintem la música


Botant, arrossegant-nos o caminant de puntetes al ritme de la Primavera de Vivaldi, avui els cavalls i les egües hem pintat la música, hem fet sonar la pintura i, del llenç, n’hem fet una acolorida partitura. Fins dilluns, treneteres i treneters, i que tingueu un bon cap de setmana!



dijous, 15 de maig del 2014

Pintem al pati


Buscant l’escalfor de l’esplèndid sol d’hivern que lluïa avui, el elefants i les elefantes hem eixit al pati a pintar i ens hem quedat… en blanc!



Xarrada "Embaràs conscient"

Avui hem gaudit d'una xarrada d'allò més emotiva i intensa, on hem compartit tot de dubtes sobre el part i l'embaràs, amb els quals Núria, Ester i Teresa i moltes de les assistents ens han encoratjat i ens han apoderat des de la seua experiència a lluitar per ser les protagonistes d'aquest moment únic.
Tant de bo que siga la primera de moltes, amigues.


dimarts, 13 de maig del 2014

Experimentació amb mores


Les hem vist acolorir els marges i ens han endolcit el camí a la muntanya però avui, del fruit de l'esbarzer, n'hem fet tintura i, tant amb les mans com amb els peus, els elefants i les elefantes li hem tret tot el suc a la natura.





dilluns, 12 de maig del 2014

Experimentació amb terra

Camins que s'obrin, s'encreuen i s'esvaeixen per a donar-li sentit a la cerca, començar-ne de nous fins a trobar-hi el nostre... també sobre la terra.