dimarts, 27 de gener del 2015

Experimentem amb les olives

El pati menut s'ha convertit en una bassa d'oli, de tan concentrats com estàvem arrancant de les branques les olives que ens ha portat Anna d'Agres, i traient-los el suc amb el picamans per a poder sucar-hi, fins a deixar ben net el plat, el pa de l'esmorzar.

dilluns, 12 de gener del 2015

Teatre "Com a cabres"

Xiquets, mares, germans, iaies, tios, cosines, amics... vos esperem divendres a les 17.30 h al contacontes dels nostres amics Rubeola Eseá, companyia de la qual forma part Mariola, la nostra mestra de música. Ací vos deixem un xicotet avançament del que ens han preparat per a divendres:

"Com a cabres" és una melodia que fuig de l'avorriment, una vocal que busca les seues companyes, un arbre que naix del cor de la gent, un animal que parla, una paraula que sembla un animal... Tot això i molt més en un conte que no acaba mai i que comença... Per on voleu que comence? Per ací? Per allà? Que voleu jugar? Juguem, doncs! Beeee! 
La confirmació que tots i totes no estem “Com a cabres” -o sí?-, divendres a les 17.30 h a l’Escoleta. 

diumenge, 11 de gener del 2015

Un exposició amb molta història

Treneteres i treneters, si en teniu oportunitat, no vos perdeu la miniexposició històrica “Vaja, quina història!”, que ha organitzat el Col•legi Públic López Rosat i l’AMPA del centre, en la qual s’hi han recreat les diverses etapes de la nostra història, des de la prehistòria, Egipte, l’època romana o l’edat mitjana fins als nostres dies i més enllà… amb clics de Playmobil!

Els cavalls i les egües, i els elefants i les elefantes ja estem organitzant una visita per a veure l’exposició i, per descomptat, els nostres amics del l’escola dels “majorots” del barri. 
Enhorabona a tots els pares i mares de l'AMPA del López Rosat, a molts dels quals vos coneixem de ben prop i sabem de primera mà tot allò que sou capaços d'aconseguir, per tot l’esforç i la il•lusió que vau posar a l’Escoleta i que ara poseu al López Rosat per millorar l’educació dels xiquets i de les xiquetes. 

divendres, 9 de gener del 2015

Al Trenet... fem joguets!

I després de tots els “I una guitarra roja i també un tambor!”, “I una cuineta per a fer puré i truiteta!”, “I un tabalet”!, “I un camió que fa ninonino!”… amb què els xiquets i les xiquetes hem compartit els joguets que ens han portat els Reis, l’Escoleta, com cada any en tornar de Nadal, s’ha buidat de joguets i s’ha omplit de les caixes que els embolcallaven, amb les quals podem construir tot allò que vulguem i podem anar a tot arreu si tan sols hi posem… una mica d’imaginacció. Ací teniu una mostra del túnel, de les torres, del vaixell i del tren que hem construït, pujats al damunt dels quals ens acomiadem fins dilluns.
Que passeu bon cap de setmana, treneteres i treneters!