divendres, 3 de juliol del 2020

Primera setmana a la mar

Semblava impossible que aquestes imatges es pogueren repetir enguany. Però ací ens teniu: un any més hem fet de l’Arbre del Gos, al Saler, casa nostra.
Per moments, sembla que res no ha passat. Però no, han passat moltíssimes coses de març ençà. Per això, vam preferir que la primera setmana després de paró fora a l’Escoleta (i a l’hort, la plaça i el parc). I és que, després de tres mesos tan estranys i complicats per als infants, pensàvem que, emocionalment, era important que la tornada fora en espais plenament coneguts per ells.
Passats aquests primers dies, tan i tan bonics, de retrobament amb els espais, mestres i companys, aquesta setmana hem canviat d’escenari. Hi vindrem, com sempre, tres dies a la setmana, i, també com sempre, els amics de la Creu Roja ens han donat les indicacions per fer-ho tot bé. Algunes ja ens les sabíem, com empastifar-nos bona cosa
de crema per no cremar-nos, però enguany n’hi ha de noves, clar, com ara plantar el parasol ben entrada la sorra, no poder fer l’aperitiu a l’ombreta de la caseta de la Creu Roja o tindre els veïns de tovallola una miqueta més lluny (no obstant això, els “Bon dia, bon dia!” en arribar i les xarradetes amb ells, les fem igualment, per descomptat!).
Cap de les mesures, però, ens impedeixen gaudir a mans plenes de la mar: botant les ones, llançant-hi pedretes, buscant petxines, fent basses perquè hi entre l’aigua, construint castells… Jocs i plaer inesgotable a la voreta de la mar.
Un vaivé encisador, rialles salades i esguits de frescor… Si abans era ja un espaimagnífic, ara ho és encara més.
Amb aquest grapat d’imatges de la primera setmana a la platja, ens acomiadem fins dilluns. Bon cap de setmana, families!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada