dijous, 8 d’octubre del 2015

Recull de vídeos

Ací teniu un recull de vídeos d'algunes de les experiències que hem viscut al Trenet al llarg d'un viatge que, des de fa més de 35 anys, recorre les apassionants i irrepetibles primeres estacions de la vida.
Records pels quals volem donar les gràcies a Violeta, Hans, Anna, Andreu, Iker, Pilar i Carlos. Una abraçada ben forta, famílies, i gràcies per aquests regals tan bonics que ens heu fet amb aquests vídeos!

L'ACOLLIDA
Imatges que, any rere any, es repeteixen i que queden per sempre, però, en el record. El record de les primeres mirades encuriosides, dels primers jocs còmplices amb la nostra primera mestra i amb els que seran els nostres primers amics de la nostra primera escola. 
Tot de primeres vegades que avui hem començat a compartir mestres, xiquets i xiquetes, i pares i mares, els quals ens acompanyaran durant les primeres setmanes d’aquesta aventura, l’aventura de viure i reviure la màgia de créixer. 
Amics i amigues, quin goig poder dir “Fins demà!”, quin goig saber que tenim encara tot el curs per davant per a gaudir d’un nou viatge amb tots vosaltres.
Benvinguts i benvingudes i gràcies per omplir de nou de vida el nostre Trenet.LA FESTA DE LA TARONJA
Dissabte vam viure una jornada molt especial a l'escoleta en la festa de comiat de la taronja. Mares, pares, mestres, xiquets i xiquetes vam gaudir amb els tallers, vam riure amb sant Galló, vam rodar per tot el món amb Nela “la taronja viatgera” i vam cantar i ballar al ritme de Taronjazz. Al goig de la festa es va sumar l'emoció pel retrobament amb els antics treneters, amb qui vam reviure entre records més de 30 anys d’escoleta que ens fan mirar arrere amb enyorança però que, alhora, ens forneixen de vitamina per mirar avant amb força i il·lusió. Moltes gràcies a tots i a totes per haver vingut i, en especial, a Anna, Andreu, Jonàs, Carles i Laura per la vostra contribució i ajuda.
A L'HORTA D'ALAQUÀS
Pilar i Carlos, els pares d'Albert i de Marcos, ens han regalat aquestes imatges de l'esplèndid matí que vam passar a Alaquàs, on vam gaudir de l’escalforeta del sol d’hivern collint i assaborint les darreres taronges de la temporada. Moltes gràcies, família!
FEM JOGUETS
Com cada any en tornar de Nadal, l'Escoleta s’ha buidat de joguets i s’ha omplit de les caixes que els embolcallaven, amb les quals podem construir tot allò que vulguem i podem anar a tot arreu si tan sols hi posem… una mica d’imaginacció!LA PSICOMOTRICITAT VIVENCIADA
La Psicomotricitat Vivenciada és una experiència d'allò més plaent i enriquidora, i forma part del nostre dia a dia a l’Escoleta. Un espai i un temps per a desfogar-nos, relaxar-nos, desafiar-nos, construir, cooperar, reptar, caure, arrebossar-nos… sentint-nos capaços, segurs i lliures per gaudir del plaer d’actuar i del plaer de pensar, simbolitzar i decidir la nostra actuació a través del joc.


LA CUINA DEL TRENET

Voleu fer un tastet del que es cuina al Trenet? Mireu, mireu!
Moltes gràcies, Carlos, pare d’Óscar i Teo, per aquest plat de records tan saborosos que ens has regalat amb aquest vídeo.


A CAU D'ORELLA
Moments de recolliment sota l’encís d’una veu que encén la imaginació i d'uns ulls espurnejants que envelluten la vida de les paraules contades a cau d’orella.
Moltes gràcies, Violeta i Hans, per la sensibilitat i la màgia amb què heu embolcallat aquest preciós regal que ens heu fet amb aquest vídeo.


A LA SELVA!
A partir de la curiositat i les preguntes que suscita l'aparició a l'escoleta d'una caixa plena de cocos, pinyes i amb un missatge pictogràfic del pirata Pata-xula... els xiquets i les xiquetes comencen a teixir el guió d'una aventura plena del plaer de la descoberta, l'experimentació i l'emoció compartida.
AL FORN COMPANY
Patraix dóna sentit a l’escola que volem, i és que, a la plaça, amb els veïns, entitats i comerciants del barri compartim cada dia experiències tan enriquidores com la de dijous, que, després de pastar i condimentar cadascú al nostre gust aquestes pizzes, els xiquets més majors del Trenet vam anar al Forn Company perquè ens les coguera al seu forn de llenya. 
Bocabadats ens vam quedar en veure la transformació, i amb la boca aigua vam tornar a l’Escoleta, desitjosos d’assaborir el fruit de la nostra dedicació i de l’escalfor màgica d’un dels forns més antics de València.
Gràcies Josep Company, per teixir any rere any complicitats amb nosaltres, i gràcies, ikermuris.com, el pare de Tenoch, pel vídeo! 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada