dijous, 15 de juny del 2017

Un regal ben dolç

Entre totes les sorpreses del final de curs, la més dolça és, sens dubte, el pastís que, des de fa quatre anys, ens porten els pares d’Una i Pol Philippe.
Amb cada pastís un curs, i amb cada mos un record...
De la primera visita a l’Escoleta entre nervis i dubtes a descobrir-ne amb Una cada racó, conéixer els companys i teixir complicitats amb la mestra; i de l’alegria en anunciar-nos que Pol creixia dins de la panxa i de les vostres vides, a veure’l comboiant els amics i bellugant-se a regna solta per tota l’Escoleta...
Són tantes les emocions, confidències i rialles compartides, que pujar a l’estació de la memòria ens deixa un sabor intens i deliciós.
I és que obrint de bat a bat les portes de l’Escoleta a les famílies, ens convideu a formar-ne part de la manera més natural..., fent de l’Escoleta casa vostra, entrant, eixint i quedant-vos sempre que vulgueu. Perquè estem en plena celebració de Carnestoltes, perquè teniu un nou violí i voleu provar-lo amb nosaltres, perquè ens heu portat les cireres que heu collit el cap de setmana a la Vall o, senzillament, perquè sí, perquè teniu una estoneta lliure a la feina i hi aguaiteu a xarrar i a participar en allò que tinguem entre mans...
Creant vincles d’afecte i confiança i fent de l’educació un camí coral..., dia a dia durant quatre anys, agafant-nos de la mà per acompanyar-vos, des de la més franca estima i complicitat, en la criança dels vostres fills.
Una abraçada ben forta, Maria, Bredan, Una i Pol Phillipe, i gràcies per tant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada