dimecres, 18 de maig del 2022

Presentació #JugaPatraix

Però que rebé ho passàrem dissabte! Inaugurant la Factoria d'Arts de Patraix 2022, presentant el projecte #jugaPATRAIX i cantant i ballant al ritme de @riu_huir!
Ací vos deixem un grapat de fotografies del concert i també de l’exposició per donar a conéixer #jugaPATRAIX, una iniciativa que tot just hem posat en marxa per repensar el barri basant-nos en la vivència que en fan els infants.
Entre les primeres accions portades a terme, els passejos ‘a la deriva’, això és, passejos guiats pels infants i minuciosament documentats per tal d’elaborar, entre d’altres, el mapa de la infantesa. Un mapa on podem trobar els llocs que capten l’atenció, l’interés dels infants i el seu desig de quedar-s’hi, observar o interactuar-hi.
Una línia marcada en terra, una rampa d’un garage, una claveguera, un taller mecànic… Llocs que passen desapercebuts… excepte a 95 cm d’altura, que es converteixen en una corda d’equilibrista, una muntanya, una cova o un cotxe volador, en un món fantàstic que ens delim a retrobar gràcies als infants.
Moltes gràcies a totes per la vostra participació!
Primera festa “com cal”, després de dos anys. Què vos direm, que vam acabar especialment emocionades i amb moltíssimes ganes de més! A per la següent!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada