diumenge, 23 de febrer del 2014

José Maria Paricio al Trenet


Divendres a la vesprada vam fer la mirada arrere per a recórrer la història de la criança, la història, al capdavall, de la humanitat, des del maltractament ancestral fins als nostres dies, on cada vegada més gent, com José María Paricio, hem capgirat la concepció de la criança amb canvis tan importants com la consideració de la lactància com a un dret i el reconeixement que la base de l'educació és tractar els xiquets i les xiquetes com allò que són, és a dir, criar-los i educar-los com a persones, des del respecte i l'estima. 
Un plaer i un honor haver-te tingut a l'Escoleta, José María. Moltíssimes gràcies i fins la propera!

I mentre la xarrada de José María Paricio omplia l'Escoleta de gom a gom, el Trenet també va estar present en la primera trobada “Comenius 0-6” organitzada pel Colegio Juan Comenius en motiu del seu 30 aniversari. 

Una jornada de formació i de reflexió d'allò més enriquidora en la qual es va barrejar la malenconia de coincidir amb els companys del Patronat d'Escoles Infantils Municipals, amb els quals vam compartir tants bons moments, l’emoció d'escoltar a Mar Romera parlant de la importància de la nostra feina i el plaer de compartir les experiències, inquietuds i preocupacions amb què els companys i les companyes van omplir la taula redona que va concloure la trobada.
Sens dubte, ens quedem amb el consell que ens va donar Mar Romera: "En aquesta professió cal riure, cantar, botar, ballar, tirar-se a terra... i menjar xocolata!". Vos assegurem que nosaltres seguim i seguirem per sempre cada pas al detall!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada