divendres, 19 de desembre del 2014

Tenim nou CD!

Treneters i treneteres, per a acabar una setmana rodona, ens fa molt de goig anunciar-vos que ja ens ha arribat el nou disc de l’Escoleta, “Xiquets i xiquetes del Trenet”, on trobareu les cançons de les classes cantades pels Xiquismiquis, els mestres i els xiquets del curs 2013/2014.

Aquest cd (i tantes altres coses!) li’l devem a Anna i Andreu, que ens van deixar bocabadats fa tres anys quan van compondre, per al primer aniversari del seu fill Miquel a l’Escoleta, els primers compassos de la que seria la primera cançó del grup que acabarien formant: Xiquismiquis.
Des d’aleshores, no han deixat de sorprendre’ns fins avui, que, emocionats, hem escoltat les cançons amb què, amb tanta tendresa, alegria i il•lusió, li han posat la banda sonora al nostre dia a dia a l’Escoleta.
Tot i que ja fa molt de temps que les paraules d’agraïment se’ns han quedat curtes, una vegada més, gràcies, gràcies i més gràcies, Xiquismiquis!
Podeu passar-vos per l’Escoleta i endur-vos el nou disc i també el cd “Trenta-trens”, que vam enregistrar el 2009 en motiu del nostre 30é aniversari i que conté les cançons de totes les estacions del calendari treneter.
Ací vos deixem un parell de cançons perquè en feu un tast:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada