dimecres, 25 de febrer del 2015

Què deu estar passant al Trenet?

Què deu estar passant al Trenet que, de sobte, tot s’ha ataronjat? Estigueu a l’aguait que, a partir d’ara, tot eixirà rodat!



A poc a poc, pares i mestres anem arredonint la propera estació del viatge, la festa de la taronja, amb la qual acabarem de traure-li tot el suc a l'hivern. 

Prepareu-vos, que dissabte assaborirem les últimes taronges de l'any en una festa amb tallers, contes i música amb molta vitamina!




Dimarts, la cordeta de veure món ensva portar fins a l’horta d’Alaquàs, on vam gaudir de l’escalforeta del sol d’hivern collint les darreres taronges de la temporada, amb les quals celebrarem la Festa de la Taronja i gaudirem de tallers, contes i música amb molta vitamina i, per descomptat, de la companyia de tots aquells que vulgueu acostar-vos a esprémer el matí amb nosaltres
Els gatets i les gatetes, els més xicotets de l'Escoleta, també estem ja preparats per a traure-li tot el suc a la Festa de la Taronja de dissabte. Mireu si no la traça amb què avui hem espremut les taronges i, sobretot, el gust amb què les hem assaborides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada