dijous, 26 de febrer del 2015

Ja està ací la Festa de la Taronja 2015!

Treneteres i treneters, com ja sabeu, dissabte celebrarem la Festa de la Taronja, on no faltaran les taronges que ahir vam collir a l’horta d’Alaquàs, amb les quals li acabarem de traure el suc a l’hivern acomiadant la temporada d’aquesta fruita tan nostrada.
Per haver-nos estalviat tants constipats, per haver-nos endolcit l’hivern i per totes les possibilitats de manipulació i d’experimentació que ens ofereix, dissabte passarem el matí entre taronges i tallers, contes i música amb molta vitamina.

Enguany, a aquesta celebració se suma la reivindicació de l’horta davant de l’amenaça que l’assetja una vegada més en forma de Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), el qual pretén soterrar sota el ciment més de 415 hectàrees de l’horta de València.
Xiquets, amigues, iaios, veïnes, pares, germans... i totes les persones que vulgueu acostar-vos a passar una estona al nostre peculiar tarongerar, vos esperem!
Perquè aneu fent goleta, vos deixem amb el vídeo de la Festa de la Taronja de l'any passat: https://www.facebook.com/video.php?v=10201488937735749&video_source=pages_finch_trailer
Moltes gràcies i fins dissabte!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada