dimecres, 15 d’abril del 2015

I Trobada de la Infància

Dissabte que ve participarem en la Trobada per la Infància organitzada per la Coordinadora d'Educació 3F, en la qual s'apleguen l'AV Tres Forques-Vara de Quart (València), les AMPES de les escoles d'aquest barri i Amesti Educació, l'associació de mestres i grup de treball per la infància de la qual forma part el Trenet.

La Trobada per la Infància tindrà lloc dissabte de 10 a 14 h al CEIP Sector Aeri, on hi haurà tallers, música, esports, contacontes, muixeranga... per a xiquets de 0 a 12 anys. L'assistència és gratuïta però, per a facilitar la gestió de la trobada, cal que vos hi inscriviu en l'enllaç següent:
Si voleu saber més sobre la Coordinadora d’Educació 3F, podeu entrar en la pàgina webwww.amestieducacio.com, on podreu informar-vos sobre el seu projecte intercomunitari, amb el qual han aconseguit que la brúixola del desenvolupament socioeducatiu assenyale el sud de la ciutat, el barri de Tres Forques, gràcies a fites tan importants en el camí cap a la Ciutat dels Infants com són la creació d'una ruta segura i horts comunitaris, la fundació d'una escola de pares i mares, la posada en marxa del Consell de la Infància i la celebració d'aquesta primera Trobada per la Infància.
Xiquets, mares, germans, iaies, tios, amigues... Vos esperem!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada