divendres, 13 de novembre del 2015

El caragol Serafí

Després de les últimes plogudes, a la classe dels cavalls i de les egües ha aparegut un nou company que té forma de calcetí, així que l’hem batejat amb el nom de... Serafí! 
Com que ens hem adonat que sempre s’està a un raconet de la classe, els cavalls i les egües hem fet un rogle i ens hem preguntat com pensem que es deu sentir, tant menut com és, i tant gegants com li devem semblar nosaltres… així que, perquè no ens tinga por, hem decidit acostar-nos-hi xino-xano per a poder conéixer-lo una miqueta més i no espantar-lo. 
Sabeu què hem esbrinat? Uns hem descobert que Serafí porta sempre la casa damunt i que no té tovallola (està sempre banyat!) i altres ens hem fixat que s’amaga sota la closca cada vegada que vol dormir i que fa caques per tot arreu (és clar, no porta bolquer!)... però, sabeu què? A tots ens té d'allò més preocupats; ens hem adonat que tampoc no porta sabates, i estem tots patint que es constipe! 
Hipòtesis, deduccions, incipients raonaments, emocions i sensacions... que han eixit avui de la closca gràcies a la troballa del nostre nou amic Serafí. 
Ací ens teniu, embadalits observant-lo i esclafint a riure amb les cosquerelles que ens feia a la panxa!Que passeu bon cap de setmana i fins dilluns, treneters i treneteres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada