dimecres, 25 de novembre del 2015

La Bruixa de la Morera

Com cada any, la tardor arriba a l’Escoleta amb la Bruixa de la Morera, que bufa i bufa ben fort damunt de la granera... fins que les fulles cauen en filera. 
A la nostra morera ja li’n queden ben poques i és que, durant aquesta setmana, la bruixa no ha parat de planar per l’Escoleta.
Tant ha planat i tant ha bufat que la nostra morera s’ha quedat sense fulles i a la bruixa se li han acabat envolant el barret, el vestit i, fins i tot, el seu nas! 
I nosaltres que ens ho hem trobat tot per terra, ens hem fet un fart de riure emprovant-nos-ho i jugant a espantar-nos! 
Esglais, crits, corregudes i rialles... amb què hem exterioritzat la por i hi hem experimentat a través del joc per tal de posar-li paraules a aquesta emoció, entendre els sentiments que ens genera i aprendre a gestionar-la. 
I entre espant i espant, després d’una gran ventada, per fi ha aparegut pel cel de l’Escoleta la Bruixa de la Morera, que, tant agraïda com estava perquè haguérem trobat el seu barret, el seu vestit i el seu nas, ens ha desvelat el seu gran secret: l’indret on van a parar totes les fulles dels arbres de Patraix! A la mar? A la muntanya? Nooo, a Picanya! 
Així que, pensat i fet, hem decidit que demà ens n’anem a Picanya a palpar, xafar, botar i arrebossar-nos per la catifa de mil colors de les fulles ballarines de la tardor! 
Voleu saber el conte de la Bruixa de la Morera? Escolteu, escolteu! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada