dimecres, 29 de març del 2017

Criança a la tassa, espai familiar

Dijous vam fer els primers glopets de “Criança a la tassa” amb Felicitat Signes, la psicòloga de l’Escoleta, i un grup de mares dels xiquets d’un any del Trenet.
Cadascuna amb la seua tassa entre les mans, vam anar omplint-les, a través de la paraula, de vivències de la nostra curta però ja tan intensa història com a mares.
Vivències d'alegria, de descobertes i de retrobament amb un mateix, però també de contradiccions, angoixes i pressions al voltant d’una decisió personal que, malgrat que la societat hi done l’esquena, és, i així hauria de poder viure’s, un fet social, una responsabilitat col·lectiva.
Com podem véncer la inseguretat de no saber si ho estem fent bé? Què és fer-ho bé? Com estem vivint el volantí tan gran que ha fet el nostre dia a dia? Què podem fer per desempallegar-nos de la culpa de sentir l’ombra de la incertesa en tants moments?
Aquestes i moltes altres preguntes són les que, de manera esponània, van anar sorgint al llarg d’aquest primera sessió de “Criança a la tassa, un temps i un espai de trobada i d'intercanvi, de suport i acompanyament a les famílies, sense objectius ni temes preestablerts, amb tranquil·litat i confiança, i sense judicis ni prejudicis; trobades, al capdavall, per fer xarxa xarrant i compartint experiències al voltant de la criança.
En tornar de Pasqua, en farem una segona sessió, vos esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada