dimecres, 12 de juliol del 2017

"Patraix amb ulls d'infant" a la revista Infància

Ens fa molt de goig compartir amb vosaltres l’article que ens han publicat a la revista Infància, de l’Associació Rosa Sensat, sobre el projecte “Patraix amb ulls d’infant”.
Un projecte que va sorgir d’una conversa espontània entre els xiquets, i que va acabar damunt de l’escenari de la Rambleta, on mestres, pares i xiquets vam rebre el Premi Sambori de literatura en valencià.
Entremig, però, el més valuós de tot, l’experiència educativa tan rica i enriquidora que vam viure mestres, pares i xiquets de la mà dels veïns i espais del nostre barri.
D’una conversa a un passeig fotogràfic, i d’un passeig fotogràfic a exposicions arreu de la ciutat, on vam poder mostrar les fotografies preses pels xiquets de 2 anys a Patraix, i les interpretacions que ells mateixos en van fer a posteriori. Recolzades en el seu incipient llenguatge verbal i nodrides amb la resta dels seus 100 llenguatges: una porta oberta de bat a bat a la seua fascinant i inescrutable realitat de realitats.
Moltes gràcies a la revista Infància per fer-nos-hi un lloquet, a tots els pares i mares per la vostra complicitat; als comerços, entitats i associacions del barri per obrir els vostres espais a l’exposició, i, per damunt de tot, a cadascun dels xiquets, per ensenyar-nos cada dia que no hi ha millor projecte educatiu que deixar-nos guiar pels vostres ulls anhelosos de desempaperar, al vostre ritme i a la vostra manera, el món que us envolta. GRÀCIES!
Si voleu saber més del projecte, feu clic ACÍ.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada