diumenge, 13 de desembre del 2015

Els nostres (s)avis i les nostres (s)avies

Iaios i iaies, volem que ens passegeu en la vostra cadira de rodes, que ens ensenyeu a posar rajoles o a fer un cavalló com a bons obrers o llauradors que vau ser, que ens feu ballar al ritme de les agulles de fer punt de ganxo, que ens conteu el conte que més vos agradava que vos contaren cada nit els vostres pares, que ens porteu el joguet que més vos encisava de menuts, que ens deixeu ajudar-vos a fer la coqueta que tan bé vos ix... 

Iaios i iaies, volem compartir amb vosaltres eixos moments tan valuosos, tan emotius i tan entranyables que cada any ens regaleu quan estem amb vosaltres i que queden per sempre en el record dels xiquets i de les xiquetes i, per descomptat, també en el nostre. 
Enguany els primers moments damunt del Trenet dels (s)avis i de les (s)àvies els hem passat amb el iaio de Dalmau, que ha vingut de Llíria carregat amb un martell, un piló i un cabàs d’ametles del seu camp. Després de trencar-nos el cap intentant esbrinar com obrir-les, ens hem fet tots una bona fartada d’aquesta llepolia tan natural i nutritiva, mentre escoltàvem expectants tot d’històries d’una vida assaonada d’aventures al camp. 
Moltes gràcies i fins la propera!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada