dilluns, 21 de març del 2016

Una nova fornada d'educadors al Trenet, benvinguts!

La setmana passada, els alumnes del cicle d'Educació Infantil de l'IES Misericòrdia van pujar al Trenet per compartir amb nosaltres algunes de les estacions a què ens porta cada dia.

A uns ens van sorprendre emblanquinant la falla, el terra o el cabell del company, mentre que altres estàvem a l'espai del joc heurístic, descobrint les múltiples possibilitats d'experimentació que ens ofereixen els materials naturals i no estructurats. Els més xicotets, en canvi, ens vam creuar amb ells de camí a la fruiteria de Leo, on havíem anat a comprar maduixes per a les postres del dinar. La resta ens estàvem en algun dels racons de l’Escoleta, corrent amunt i avall, fent i desfent, jugant, xarrant, pintant, tocant instruments, becant o trafegant d’ací cap allà, a la nostra o bé amb altres companys, segons els nostres interessos i necessitats. 


En aquest recorregut pel Trenet, els estudiants van estar acompanyats per Felicitat Signes, la nostra psicòloga, que els va explicar la nostra manera de treballar, la nostra manera de concebre l'educació infantil, la nostra manera d'intentar acostar-nos una miqueta més cada dia a eixa escola oberta, compromesa, tranquil·la, respectuosa, lliure, arrelada, càlida i participativa que tant ens estimem. 
Amb el desig que amb vosaltres, les noves fornades de mestres i educadors infantils, puguem fer nous passos en aquest apassionant camí, benvinguts sigueu a casa vostra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada