dijous, 2 de febrer del 2017

Bon profit!

Un dels plats més esperats dels menús d’hivern, l’olleta de músic, amb la qual trobem el millor abric contra el fred i gaudim d’una de les receptes més nostrades d’aquesta estació.
I és que els dinars són un temps per omplir i alegrar la panxeta amb el menjar que ens cuina Mariví, en la preparació del qual sempre col·laborem. Anant a comprar el peix, pelant carxofes, rallant la tomaca o trossejant l’encisam…, cada dia ens posem el barret de cuiners i assaborim aliments que, tot i que de vegades no coneixem, com que a la classe els palpem, xuplem i olorem, ens és més fàcil després tastar-los a taula.
La millor recepta, sens dubte, l’assessorament de Lola Raigón, nutricionista i presidenta de la SEAE; la qualitat de la fruita i la verdura ecològiques que cada setmana ens porta Carol, de Servim Vida; l’estima i la traça de Mariví, la nostra cuinera; i, sobretot, la tranquil·litat, la confiança i el respecte pels gustos i l’apetit de cada xiquet, la clau perquè, a més d’aliment, menjar sa i variat siga també per a ells el gran plaer que és.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada