dimarts, 21 de maig del 2019

Per unes condicions laborals dignes, per una educació infantil de qualitat

Estem molt contentes pel ressó i la resposta que ha tingut la primera vaga estatal convocada per a hui en un sector, el de les educadores infantils, fortament desmobilitzat, dividit i invisibilitzat.
Moltes gràcies a les famílies per la comprensió i disculpeu els perjudicis que us haja pogut ocasionar.

El vostre suport és clau per conscienciar la societat de la importància d'una educació infantil que acompanye els infants en el seu desenvolupament, que estiga oberta a les famílies, que es base en el joc i en la concepció de l'infant com a constructor del propi aprenentatge i que abrace els diferents temps i maneres de la infància.
I, per a això, calen professionals que treballen amb unes condicions laborals (ràtios abusives, hores no retribuïdes, inestabilitat...) i unes retribucions d'acord amb la formació, la responsabilitat, la dificultat i la implicació necessària per a treballar en l'etapa educativa més important de la vida.
I, per això, reivindicar unes condicions laborals dignes és també lluitar contra la mercantilització i la degradació de l'educació dels nostres fills, és també lluitar al capdavall per una educació infantil de qualitat.
I, per això, aquesta crida ha de ser la primera de moltes; i, per això, aquesta crida cal que es convertisca per fi en una lluita compartida.
Des del Trenet, des de l'escola cooperativa, no podem sinó sumar-hi la nostra veu i la nostra solidaritat.

Més informació en aquest enllaç



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada