divendres, 22 de maig del 2020

Brindis per #40anysdeviatge però #joemquedeacasa

Hui era el dia que anàvem a celebrar els 40 anys de l’Escoleta. Amics, veïns, companys i les famílies que ens heu acompanyat durant aquestes quatre dècades de viatge.

A la plaça on, llavors, una colla de joves mestres vam presentar a les famílies el nostre projecte d’escoleta per a Patraix. 40 anys després d’aquests balbucejos, ací estem… enmig també de la incertesa, però per causes ben diferents.
Ja tindrem temps de celebrar-ho com volíem (no ens agrada estalviar cap festa...), però, mentrestant, hui tot l’equip ens hem ajuntat per brindar... i ja sabeu, fer alguna coseta bonica, emotiva, enginyosa per commemorar-ho.
En el nostre cap sonava de categoria... però açò és el que (no) ens ha eixit.
No negarem que el nostre fort no són les pantalles... i és que el nostre lloc és a frec de terra, abraçant complicitats, encoratjant descobertes i acompanyant desconsols. Obrint-nos a l’imprevist i a la quotidianitat com a font privilegiada per a l’aprenentatge, i gaudint de les cures com a font de benestar i reconeixement. Posant paraules al món que creix a cada moment dins dels infants, sembrant interrogants, i donant temps i espai al joc lliure i dels sentits. Fent dels nostres braços, “casa”, i estenent llenços perquè ballen lliures els colors, intensos i diversos, de la primera infància.
Poc o res que es puga fer darrere d’una pantalla. Potser és per això que ens ha eixit aquest nyap. Siga com siga, ací el teniu.
Amb un somriure que us traiem, en tenim més que prou!
Per #40anysdeviatge, GRÀCIES.

 

aniversaripost

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada