diumenge, 12 d’octubre del 2014

La gallina Quiqueta 2016

Ahir, després d’escoltar el cloc-cloc misteriós que tan intrigats ens tenia, i que els nostres ouaters, Nacho i Lola, ens desvelaren que era la gallina Quiqueta qui ens cridava, vam anar a la seua granja, al Perellonet, on vam passar una vesprada de Pasqua per al record.
Vam riure imitant el seu cloc-cloc, redolàrem per terra, correguérem darrere del catxirulo, ens embadalírem veient com els núvols canviaven de forma i, per descomptat, trencàrem l’ou i ens menjàrem la mona.
Després d’acomiadar-nos de Quiqueta i de tots els seus amics donant-los el sopar, al cel també van començar a regalimar-li les llàgrimes, i, bufant besets fins i tot damunt de l’autobús, vam fer camí cap a l’Escoleta, on encara ens quedava per viure la gran aventura de gaudir de la nostra primera nit fora de casa. Moments màgics embolcallats amb el somriure còmplice dels companys, amb l’abraçada incondicional dels nostres peluixos i ninos, i amb la mirada plena de conhort, afecte i tranquil·litat de les nostres mestres, amb qui ens vam adormir envolant pel cel de l'Escoleta els records d'un dia ple d'emocions a la granja, i amb qui avui ens hem despertat encomanant-nos les primeres rialles del dia. Rialles que, de sobte, s’han fet silenci quan ens hem adonat que tornaven a sonar els cloc-cloc de la gallina Quiqueta, que ha vingut avui a veure’ns i, amb el gall Quiquiricó i la resta dels seus amics, ens han endolcit la vesprada amb el teatre amb què les alumnes de pràctiques han començat la seua estada d’aprenentatges i emocions compartides amb nosaltres.




































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada