dimecres, 8 d’octubre del 2014

Les festes de Patraix, el nostre barri

Enguany volíem que la nostra participació en les festes del barri anara més enllà i que poguérem connectar més l'Escoleta amb el barri, compartir tradicions, afavorir les relacions intergeneracionals...
És per això que, durant els dies previs al concert de benvinguda amb els Xiquismiquis que farem el dia 8 d'octubre, eixirem a passejar pel barri per a saludar i convidar els veïns a la nostra festa, anirem a la plaça a fer sessions de psicomotricitat i la pintarem i decorarem per al concert. 
Com veieu, al barri i a l'Escoleta estem de festa grossa, i ens faria molt de goig poder compartir aquests dies tan especials amb tots vosaltres!





Ben agafats de la corda i al ritme del clarinet de Mariola, els més majors de l'Escoleta ens n'hem anat a passejar pel barri per a saludar i convidar els veïns al concert que farem dimecres.
Hem anat al forn, a l'oueria, al mecànic, al bar, a la tenda d'Azahar i finalment, a la plaça de Patraix, i ja vos podem ben bé assegurar que no hi ha quedat ningú que no s'haja assabentat, que dimecres els esperem a tots a la plaça per a cantar i ballar amb les cançons dels Xiquismiquis!







Avui hem sigut els més xicotets de l’Escoleta, els gatets i les gatetes, els que ens n’hem anat d’excursió per a gaudir d’una sessió de psicomotricitat vivenciada a la plaça amb les mestres i els pares que s’hi han pogut quedar amb nosaltres.Hem fet caure torres, hem fet rodar les pilotes, ens hem amagat dins dels túnels... i tot això amb els nous amics i amigues, amb qui hem compartit la nostra primera experiència al barri i els veïns i les veïnes, que ens miraven amb cares de sorpresa i complicitat, a punt ells també de llançar-se a redolar per terra amb nosaltres.








Els galls i les gallines hem acolorit amb mans i peus la nostra plaça, on aquesta vesprada esperem trobar-vos a tots i a totes al concert dels nostres benvolguts Xiquismiquis. 

Recordeu, avui, a les 18 h, a la plaça de Patraix, vos esperem!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada