dissabte, 20 de juny del 2015

Sou fantàstics, famílies!

Com ja sabeu, des de dimecres estàvem tots amb l’ai al cor a l’Escoleta, i és que uns desconeguts es van emportar les nostres estimades mascotes de cada classe: la gateta Mimí, la gallina Quiqueta, l’egua Ruca i l’elefant Guliguli.
Divendres, però, vam remoure cel i terra per tal de recuperar-les i per això vam pujar al Trenet del maquinista Pau, el pare de Malena, i no vam parar en torreta fins que les vam trobar a totes.
Xino-xano, entonant cada vegada més fort el “fuig que et xafe, fuig que et xafe”, la cançó-travallengües amb què el maquinista ens va dir que caminava aquest peculiar Trenet, vam arribar a Àsia, on d’unes ombres xineses va eixir un drac sota les potes del qual s’amagava... la gateta Mimí!
Una vegada alliberada Mimí, li vam tornar a donar ritme al Trenet fins que vam arribar a Europa, on, entre unes gallines xiques, tiques, miques, camacurtes i ballariques, vam trobar la nostra Quiqueta!
A per Ruca ens en vam anar a Amèrica, on la vam trobar entre fogueres de colors i plomes, i on vam fer les maletes per al nostre últim destí, l’Àfrica, on hi havia el nostre elefant Guliguli, suant la cansalada per menejar la trompa al ritme dels timbals.
Amb Mimí, Quiqueta, Ruca i Guliguli sans i estalvis i a l’Escoleta, vam acomiadar els pares i les mares amb un gran aplaudiment per tota la il·lusió que van posar i tot l’esforç que van esmerçar per alliberar les nostres mascotes... i l’emoció i les rialles de xiquets i mestres, que ens vam quedar completament bocabadats amb la seua actuació.
Moltes gràcies, pares i mares, per regalar-nos aquesta màgica vesprada per al record. Una vesprada que vam cloure deixant-nos portar pel piano, el violí, la flauta travessera i el violoncel, amb què ens van esborronar entonant el cèlebre “Imagine”. Tant de bo els xiquets que divendres l’escoltaren per primera vegada convertisquen en realitat el que un dia John Lennon i tants altres ens van convidar a IMAGINAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada