dilluns, 28 de setembre del 2015

Inauguració de l'exposició "Patraix amb ulls d'infants" a la plaça de Patraix

Xiquets, famílies, amics, veïns... ens fa molt de goig convidar-vos a la inauguració de l'exposició fotogràfica "Patraix amb ulls d'infant", on trobareu les fotografies preses pels xiquets del Trenet en la passejada que dijous passat vam fer pel barri.
Fotografies amb què hem volgut recollir allò que ens agrada que siga el nostre barri, però també allò que no ens agrada, per tal que, entre tots, puguem emmarcar allò que ens agradaria que fóra: un barri més net, compromés, amable i a la mida de tots els que hi vivim i convivim per fer-ho possible. 
L'exposició s'emmarca dins de les Festes Populars de Patraix, organitzades per l'Associació Veïnal Patraix, i la inaugurarem dilluns 5 d’octubre a la plaça acompanyats de la música i dels balls de la Xaranga Mecànica
A partir del dia 6 d’octubre, l’exposició es traslladarà als establiments del barri següents: Biokids and family, Copia2, Llibreria El Cresol, La casa parapasárselopipa, Taller d’Art Llum de Lluna, La Formigueta, Ecotienda La Esencia de la Tierra i Fotografía Victoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada