dijous, 17 de novembre del 2016

Entrades i eixides flexibles i relaxades

Tots els matins, sense presses i cada família al seu ritme, pares i xiquets entrem junts al Trenet i aprofitem per saludar la mestra i els companys que ja hi han arribat, mostrar als pares el dibuix que vam fer el dia anterior, gaudir d’un conte a quatre mans, jugar a la caseta del pati...
Les entrades i eixides flexibles i relaxades, un temps més per a l'acolliment, el diàleg i l'intercanvi amb les famílies; un temps més per a afavorir la comunicació constant i afectiva entre els pares i l'Escoleta; un temps més, al capdavall, perquè, des de la transparència de les portes sempre obertes i des del vincle que teixim cada dia, les famílies hi trobeu la confiança que necessiteu tant vosaltres com els vostres fills per poder mostrar-se tal com són i sentir-se segurs per gaudir del seu anhel d'exploració i experimentació.
Complicitat, naturalitat i tranquil·litat per a començar i acabar bé el dia a l'Escoleta… sempre que, això sí, no hi faça parada un “bicitren” com el que, divendres, van estrenar Pedro i els seus pares! Ja vos ho podeu ben bé imaginar, tot un esdeveniment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada