divendres, 13 de gener del 2017

Escletxes de natura a l'escola

Malauradament, la ciutat sotmet la natura fins a convertir-la en illes de vida esparsa i esmortida pel fum, l'asfalt i les presses.
Tanmateix, si la deixem entrar-hi, sentint-la i sentint-nos-en part, ens regala sempre moments tan màgics per als infants com emmirallar-se als bassals, fregar les mans entre les fulles de romer, amuntegar fulles seques o deixar-se acaronar pel vent gèlid veient com l’hivern despulla els arbres. 
I és que el ritme de la natura és el ritme de la infància, el ritme del moviment lliure, lent, divers... que necessitem per a l'escola que volem i que tant n'enyora, de branques, camins, terra, fulles i aigua.
Amb el desig d’aprendre com podem obrir aquestes escletxes de natura a l’escola fins a poder amerar-nos-en de ple, assistirem demà dissabte al seminari impartit per Carme Cols i Pitu Fernàndez, d'El Safareig, que porta com a títol "Espais lliures i de vida a l'escola infantil" i que s’emmarca en el III Curs d’Experts en Educació Infantil organitzat per Amesti Educació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada