diumenge, 22 de gener del 2017

Inauguració del Trenethotel

Entre gamusinos urbanites i llanternes, roses i cinema, i, sobretot, records, molts records, vam inaugurar divendres el Trenethotel, on ens vam aplegar una bona colla d’antics treneters per passar junts la nit.
Una vetlada per retrobar-nos en una de les primeres estacions de la nostra curta i alhora tan intensa història, l’estació de les primeres descobertes i emocions compartides, l’estació d’un Trenet al qual vam tornar a pujar per un dia.
Quin goig reconéixer, i reconéixer-nos, en cada racó de la que va ser la nostra primera escoleta, escarbant per tot arreu fins a trobar el joguet que tant ens enjogassava; captivant-nos llegint el conte que tant ens delíem a escoltar, i, sobretot, nodrint de noves experiències les nostres primeres amistats, nascudes entre bolquers, balbucejos i complicitats a frec de terra i a flor de pell.
Moltes gràcies per la gran acollida que va tindre la inauguració del Trenethotel, una iniciativa amb la qual, com tantes vegades ho hem fet, volem dir-vos que el Trenet, abans, ara i per sempre, és casa vostra, famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada