diumenge, 29 de gener del 2017

Visita pedagògica dels alumnes de l'IES Xebic d'Ondara

Amb la melodia agradosa i inconfusible del parlar de la Marina, tan familiar i evocadora per a part de l'equip del Trenet, van arribar dijous a l'Escoleta els professors Edi, Jesús i Amand juntament amb els seus alumnes.
Una visita al llarg de la qual vam poder compartir amb ells, les noves fornades d'educadors infantils, l'equipatge dels més de 35 viatges d'un Trenet que es reinventa, dubta, creix, i aprén amb cada xiquet i família que hi puja.
D'això, i molt més, en vam parlar dijous en què, acompanyats per Felicitat Signes, van recórrer alguns dels paisatges a què ens porta el Trenet cada dia.
Amb les portes sempre obertes a les famílies, amb la complicitat del barri com a agent educador i amb el ritme, contacte i compromís amb la natura com a necessitat. Sense horaris rígids, sense taules i sense més guiatge que deixar-nos portar per la curiositat innata dels xiquets, la clau que obri tots els panys, de l'escola i de la vida.
L'anhel de l'exploració, el plaer de la descoberta, l'esperó de l'aprenentatge vivenciat; aquell que naix en traure de les butxaques, tal com diria Tonucci, les seues troballes, experiències i emocions, tan bellament diverses com és l'escola que somiem, en el camí cap a la qual tant de goig ens ha fet trobar-vos.
Moltes gràcies i fins prompte!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada