dimecres, 10 de gener del 2018

Nous 'joguets' a l'Escoleta

"Vicky, els bebés no estan!", ens alertava ahir de matí Marcelo que el bressol estava buit de nines. Alhora, a l'altra banda de l'aula, Maria exclamava "Vicky, s'han 'perdio' les fustetes!".
Pensat i fet, un grup de xiquets hem començat a escorcollar fil per randa tota l'Escoleta a la cerca dels joguets. No n'hem trobat cap rastre ni davall de les taules, ni dins del congelador de Mariví, ni al sostre…, però, sabeu què? Mentre els buscàvem, hem descobert un fum de caixes de cartó -menudes i grans, minúscules i també gegants!- que han acaparat tota la nostra curiositat. No debades, en un tres i no res hem tancat el cas de la desaparició dels joguets ("Se n'han anat a la neu!", ha dit convençuda Tànit), i ens hem lliurat, primer tímidament, i després a mans plenes, a l'exploració d'aquests nous materials, els quals s'han integrat de seguida en les nostres converses i jocs…
Moltes gràcies a les famílies per portar-nos les caixes que embolicaven els regals de Reis, amb les quals, com cada any després de les vacances de Nadal, ens retrobem amb el plaer a què ens porta l'experimentació amb els materials més senzills i, alhora més oberts, flexibles i polivalents; aquells que, sense ser 'res' o poden ser 'tot'.
Jugant a ser, jugant a que siga, sense regles ni instruccions ni tauler… Comencem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada