dimecres, 11 de juliol del 2018

Participem en les Jornades Edusiona't 2018

Aquesta vesprada hem presentat en les Jornades Edusiona’t tres projectes de l’Escoleta relacionats amb l’expressió artística en el 0-3.
Es tracta, d’una banda, del llibre “Patraix amb ulls d’infants”, format per les fotografies preses pels xiquets en un passeig fotogràfic pel barri; i, d’una altra banda, de l’exposició “Art a la plaça”, que va omplir els balcons del barri amb llençols pintats pels xiquets; i de la mostra “L’art en el 0-3: del desig d’explorar a la sorpresa de crear”, que s’emmarcà en l’últim festival de la Factoria d’Arts de Patraix.
Tres projectes que naixen de la voluntat de ‘traure' de l’escoleta i donar valor a les creacions dels infants, que busquen teixir complicitats amb el barri, i que obrin una finestra a la cultura de la infància mostrant els processos que hi ha darrere dels primers contactes dels xiquets amb l’expressió artística. 
Experiències a través de les quals els infants descobreixen i exploren una via de comunicació i representació que no té res a vore amb completar fitxes, sinó amb la vivència de la llibertat i el plaer de crear, transformar i recrear-s’hi sense instruccions ni expectatives.
Moltes gràcies a l’organització del Congrés per la seua invitació! Ha sigut un plaer!

Si voleu saber més sobre aquests projectes, feu clic en els enllaços: 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada