diumenge, 3 de febrer del 2019

Coneixem l'haca d'Aitana

Aitana a penes sap dir encara un grapat de paraules; però, entre els seus primers mots, n’hi ha un que de ben segur mai no endevinaríeu: haca!
I és que la família d’Aitana té una quadra a Castellar­-l’Oliveral, i tant en gaudeix cada vegada que hi va, que, a l’Escoleta, sempre la té a la boca.
És per això que, dijous, anàrem a conéixer la seua haca amb tots els infants de l’Escoleta! I caram, quina troballa de lloc!
Un fum de ferramentes per faenejar, un espai immens per córrer i bellugar-­nos… i, per descomptat, una haca, la famosa haca d’Aitana, a la qual vam posar ulls i cara… mentre els carretons plens de xiquets anaven i venien entre crits i rialles.
Moltes gràcies Javi, per la invitació! Ho hem passat de categoria i hi tornarem, i tant que sí! Un espai així no s’acaba en un dia i, com sempre us contem, els infants tan menuts necessiten eixes segones, terceres i successives vegades en un mateix espai, atés que la seguretat que els dóna ‘conéixer-­lo’ fa que la seua exploració i aprofitament siguen més profunds i plaents.
Així que fins molt prompte, família, i de nou, moltíssimes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada