I ací ens teniu fa uns dies, cavant la terra, desgranant els alls i ficant en filera els grans.
Cada setmana hi aguaitarem, i si per Sant Joan en podem collir almenys una cabeça, amanirem l'esgarradet, coronarem l'arròs al forn o farem com els alcudians i menjarem rosques amb all! Amb una tomaca a mos redó, ben sucosa i saborosa! Ai, quines ganes tenim que vinga l'estiu i puguem tornar a gaudir-ne!
L'educació alimentària és respectar els temps de la terra, és conéixer els plats nostrats, és implicar els infants en l'elaboració, és apostar per aliments ecològics, de temporada i deproximitat... i, fer-ho, és necessari... i deliciós!
Cada setmana hi aguaitarem, i si per Sant Joan en podem collir almenys una cabeça, amanirem l'esgarradet, coronarem l'arròs al forn o farem com els alcudians i menjarem rosques amb all! Amb una tomaca a mos redó, ben sucosa i saborosa! Ai, quines ganes tenim que vinga l'estiu i puguem tornar a gaudir-ne!
L'educació alimentària és respectar els temps de la terra, és conéixer els plats nostrats, és implicar els infants en l'elaboració, és apostar per aliments ecològics, de temporada i deproximitat... i, fer-ho, és necessari... i deliciós!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada