dimecres, 29 de juny del 2016

1r Festival Balloona Matata

Els dies 7, 9 i 10 de juliol se celebrarà, a La Rambleta, el 1r Festival de Balloona Matata, que aplegarà activistes, músics i companyies teatrals de tot l’Estat amb l’objectiu de portar a Síria tota l’ajuda, l’esperança i els somriures que de ben segur ens trauran a tots els que hi participarem.
Balloona Matata és una comunitat d’activistes voluntaris del qual formen part moltes famílies i exfamílies del Trenet. Amb tot el que es col·lecte en el festival, es construiran parcs infantils als campaments dels refugiats siris i contribuirem a equipar la comare que assisteix, a Idomeni, les dones embarassades refugiades, Lena Vázquez, a qui, al maig, vam tindre la gran sort d’escoltar al Trenet en la xarrada que fa cada any juntament amb núriam Teresa i Ester sobre com viure un embaràs conscient.
Una oportunitat magnífica per a aportar el nostre granet d’arena i fer visibles els invisibles, víctimes de la ignomínia dels nostres polítics i de la indiferència d’una societat que, tant de bo, aconseguim que camine de nou cap a eixa Europa compromesa, solidària, diversa i acollidora que volem llegar als nostres xiquets i xiquetes. L’Europa amb el puny tancat i els braços oberts que tots somiem.
En l’enllaç següent teniu tota la informació, i, si voleu assistir-hi, al Trenet podeu adquirir les vostres entrades.
http://www.larambleta.com/eventos/ver/i-festival-balloona-matata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada