dijous, 21 de juliol del 2016

A l'octubre ix el Trenet Musical: voleu pujar-hi?

Comencem a albirar el curs 2016-2017 i ho fem preparant les classes d’ESCOLTA, CREACIÓ I EXPERIMENTACIÓ SONORA, obertes a tots els xiquets de 3 a 6 anys del barri. Les classes tindran lloc a l’Escoleta tots els dilluns a partir d’octubre de 17.15 a 18.15 h, i aniran a càrrec d’Amparo Campos, mestra de música i educadora infantil.
Al setembre farà una xarrada informativa, a la qual tots esteu convidats a assistir. Si hi esteu interessats o teniu alguna pregunta o dubte, podeu escriure’ns a info@escoletaeltrenet.com o acostar-vos a l’Escoleta, on vos rebrem amb molt de gust.

I ARA, PER QUÈ MÚSICA? 
Per a créixer al ritme dels acords de l'emoció, per a concentrar-nos en totes les claus, per a integrar tots els timbres, per a heretar la melodia de la nostra cultura, per a nodrir-se al compàs de la creativitat, la memòria i la coordinació... per a aprendre, al capdavall, un llenguatge amb què expressar-nos i gaudir del fet artístic: dansa, cançons, dramatitzacions i sonoritzacions de contes, construcció d’instruments, exploració de la unió de la música amb la resta de les arts... i molt més, a partir de l’octubre al Trenet!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada