divendres, 5 d’abril del 2019

Participació en la Jornada d'Educació Infantil del CIPFP Misericòrdia i en el programa Terra Viva d'À Punt

Ahir, la companya Viqui va intervindre en la Jornada d’Educació Infantil del CIPFP Misericòrdia, centre del qual va ser alumna, per a explicar, ara com a educadora i cooperativista del Trenet, el projecte educatiu de l’Escoleta. Moltes gràcies per convidar-nos i per l’esforç que sabem que heu esmerçat per a organitzar una programació tan interessant i rica com la que conformava la Jornada!
I, aquest matí, han vingut a l’Escoleta Carolina i Carlos, periodistes del programa Terra Viva, d’À Punt. Els infants els han ensenyat la seua traça esgrunant les faves i pelant les carxofes acabades d’arribar dels horts ecològics de Carol i Pau; i, en acabant, hem assaborit junts l’arròs caldós que ha fet Mariví. L’alimentació és part de l’educació, i oferir als xiquets plats nostrats i aliments ecològics, de proximitat i temporada; fer-los partícips de la preparació del dinar; i facilitar que aquesta estona siga agradable i plaent… és la nostra manera d’entendre-la i integrar-la en el 0-3.
Contar què fem i per què ho fem: què us podem dir?, ens paga i ens anima a continuar repensant-nos i fent camí. Amb vosaltres, famílies, i la confiança i la complicitat que ens mostreu cada curs, i cada dia, el camí, però, es fa sol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada