dijous, 13 de juny del 2019

Comença l'aventura de Pata-xula

Ahir vam obrir la porta al món del pirata Pata-xula quan, de matí, entre bon dia i bon dia, vam sentir un soroll misteriós. "És el camió del fem!", deien uns. "Nooo, és un pardal”, deien altres. 
Quina sorpresa més gran quan, aguaitant per la finestra, vam vore aparéixer… un goril·la! Amb els ulls esbatanats el miraven els infants, i ell, tan content com estava d’haver trobat per fi un lloc on arrecerar-se de la calor de la ciutat, ens va regalar un fum de plàtans i carrancs acabats de pescar, i ens va convidar a anar dimarts que ve a la selva a conéixer el pirata Pata-xula i a buscar amb ells el tresor que amaga! 
Amb colps al pit ens vam acomiadar del goril·la, i, entre mos i mos als plàtans, i cullerada i cullerada a la sopeta de peix que ens ha fet Mariví amb els carrancs, anàvem fent la llista de les coses que necessitarem per a anar a la selva: una llanterna, una canya de pescar, el meu pijama nou, una lupa per a buscar el tresor ("per si de cas és xicotet!", diu Mateo), una pistola per a “pistolar" si fa falta… 
I amb aquesta maleta tan peculiar i amb mil i una preguntes per contestar… l’aventura tot just acaba de començar! 
Una aventura que conjuga fantasia i realitat, ja que pren amb l’aparició del goril·la a l’escoleta, i que creix amb el món imaginatiu dels infants de la mà de Pata-xula, un dels personatges més estimats de l’imaginari treneter que habita i ens convida a endinsar-nos en una selva d’experiències i emocions que ens brinda un ventall ben ric de possibilitats, reptes i sensacions. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada