dimarts, 15 de setembre del 2020

Reinventem, com podem, el procés d'acollida

Érem incapaces de concebre el procés d’acollida sense les famílies.
I continuem sent-ho.
Per això, malgrat les limitacions que ens imposa la COVID-19, hem buscat, ni que siga de manera individual, unes estonetes per compartir amb cadascuna de les famílies la descoberta dels espais i els primers jocs i complicitats amb la mestra.
De totes les mesures antiCOVID-19, aquesta és la que més ens ha trasbalsat, i és que l’acollida compartida ens ajudava, moltíssim, a nosaltres, a vosaltres i, el que és més important, als vostres fills i filles.
Ens hi hem hagut d’adaptar, quin remei, però, mira per on, l'alternativa que hem trobat, passar un grapat d'estonetes separadament amb cada família, ens està donant moments d''exclusivitat' molt valuosos que, molt segurament, repetirem el curs que ve (tant si hi ha virus, esperem que no!, com si no).
Precioses, què us direm, les estones compartides amb els germans majors, que es converteixen en els millors cicerones.
La situació actual ens posa molts entrebancs per a establir de manera natural vincles de confiança amb nosaltres i entre vosaltres.
I això, en el 0-3, és imprescindible.
Peguem-li la volta, però, a tot el que puguem, que sovint en podem traure alguna cosa, coseta, cosiua, de positiu com aquesta que us contem.
Gràcies per la confiança, famílies.










 

1 comentari: