dilluns, 21 de setembre del 2020

Sense mapa

No és ara moment de fer grans propostes, tampoc de canvis importants de materials o escenaris, o de descoberta d'(encara més) nous espais.
Ja descobrirem el taller d'art, la sala de psicomotricitat vivenciada, ja gaudirem de les taules de llum o del teatre a les fosques, ja anirem a l'hort o al mercat, ja hi haurà temps perquè coneguem la Bruixa de la Morera o Flautirorí… A poc a poc. Ara, encara, no.
Estem en ple procés d'acolliment i familiarització, i entre mans tenim un gran repte, el d'acompanyar els infants en la 'conquesta' dels espais de referència, i de teixir amb ells, a poc a poc, un vincle de confiança i seguretat.
Ens movem lliurement per l'aula i els patis, explorant-los, jugant-los, reconeixent-los i incorporant-los a la memòria d'allò propi per al qual ja no cal mapa.
Ací està la pissarra d'aigua, ací està la basseta de sorra, ací les teles, i ací Inma, Librada, Marta i Viqui si les necessite, ara vull anar a la terra que hi ha comboi, ara a l'engronsador, ara a l'espill i mira ja sent l'oloreta del dinar de Mariví, quina gana!
Llocs, temps i persones, el camí senzill que va de l'escola... a una segona casa.
 



















 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada