dissabte, 24 de desembre del 2022

Nadal a l'Escoleta

Després que dijous els majors tiraren a la bústia la carta de desitjos als Reis -un caqui que és una fruita, un bebé amb pilila, les sabatilles de frozen, una pilota dura...-, ahir cadascun dels infants en va rebre una altra.
Plena de dolçor, d'anècdotes i d'emoció a flor de pell, i escrita per aquells que més els coneixen i estimem. Els Reis, veritat? 😉
Que bonic ho vau fer, famílies, i quin goig llegir-los eixes paraules tan i tan tendres. Quin màgic regal, el de tindre's.
Als menuts els esperava una capsa amb una sorpresa, amb allò que ara més els engresca: els botonets del comandament de TV , el despertador de la tauleta de nit o picar la cassola. Quin màgic regal, el de desemperar el món per la primera vegada.
De vesprada, vam lliurar a totes les famílies una maduixera i uns versets, i vam pegar un mosset i ens van fer una misteleta, i en entre xarradeta i xarradeta creix i creix este món tan gran conjugat en el tendre diminutiu que famílies i escola compartim.
I així, tan dolçament, ens vam acomiadar, amb la collita dels primers records del curs i amb la il·lusió dels que, en tornar, farem créixer junts.
Bones festes i bon 2023 a tothom!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada