diumenge, 17 d’abril del 2016

A mi, què em passa?

Tan enganxats que estàvem al blog Me das un beso bonita?, de Carme Morera, antiga trenetera, ens ha fet molt de goig assabentar-nos que el 23 d’abril, a la Fira del Llibre de València, presentarà juntament amb sa mare, Tona Català, el llibre “A mi, què em passa?”.

Una pregunta d’allò més normal en una adolescent de 16 anys però que, dita per ella, cobra un sentit únic. El sentit únic d’una vida amb la qual, tant ella com la seua família i tots els que hem tingut la sort de fer camí amb ells, hem aprés amb la dificultat i, el més important de tot, de la dificultat.
La dificultat que fa, de cada xicotet assoliment, una gran aventura, com ara una de les que vam compartir amb ella i que més especialment recordem: la gran aventura d'aprendre a caminar. 
Una aventura de la qual han quedat per sempre a l’Escoleta els mil i un records amerats de pors, valor i superació que ens evoquen les barres paral·leles que va forjar el ferrer de Biar per a ajudar-li a caminar, i que encara avui estan al pati del Trenet. 
Així és com Carme va fer els seus primers passos, i així és com, més de deu anys després, continuem celebrant que, des d'aleshores, no ha parat mai de fer-ne de nous. 
A més de la tendresa, el coratge i l’humor que traspuen les històries que recull “A mi, què em passa?” i que, de ben segur, vos corprendran, amb la compra de llibre contribuireu a lluitar contra les malalties del renyó mitjançant la donació de part dels beneficis obtinguts a ALCER, la Federació Nacional d’Associacions per a la Lluita contra les Malalties del Renyó. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada