dijous, 21 d’abril del 2016

Diumenge, Trobada d'Escoles en Valencià a Patraix!

A les Trobades d’ Escola Valenciana d’enguany el goig serà per partida doble, i és que, a l’emoció de formar part d’#dunpaísdescoles que lluitem per una educació pública, de qualitat i en valencià; se suma l’alegria que la Trobada se celebrarà al nostre barri, a Patraix, on tant ens agradaria que, diumenge, vosaltres també vos sentíreu com a casa.
En aquest doble goig que suposarà per a nosaltres la Trobada a Patraix, hem treballat colze a colze amb els companys de la resta d’escoles del barri que formem part d’Escola Valenciana (l’AMPA CEIP Doctor López Rosat, l'AMPA CEIP Rodríguez Fornos i el CEIP Eliseu Vidal) per a rebre-vos i continuar caminant junts per #lescolaquevolem.
Bandes, dolçainers, la Xaranga Mecànica,SedajazzGrup de Danses Sargantana, la Muixeranga de València , pilota, truc i un munt de tallers, contacontes, exposicions... per a continuar gaudint del goig de parlar, jugar, cantar, aprendre, estimar i viure en valencià.
A les 10.30 h a l'explanada de l'IES Nou Patraix (cantó del carrer pintor Agrasot amb l'av. de les Tres Creus) a la cercavila, i, en acabant, a la plaça de Patraix, vos esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada