dimarts, 5 d’abril del 2016

"Patraix amb ulls d'infant", a Ca Revolta!

Ara que encetem l'últim tram del viatge al Trenet, ens fa molta il·lusió anunciar-vos que la nostra exposició farà parada, des del 23 al 29 d’abril, a un dels espais socioculturals més engrescadors que fa bategar de vida Ciutat Vella: Ca Revolta, a qui volem agrair encaridament que ens hagen convidat a exposar les fotografies del nostre projecte “Patraix amb ulls d’infants”.
Com molts de vosaltres sabeu, les fotografies d’aquesta exposició van ser preses pels xiquets de 2 anys de l’Escoleta durant la passejada fotogràfica que vam fer a l’octubre de 2015 per Patraix, el nostre barri. Sota les fotografies hi trobareu la interpretació que els xiquets en van fer a posteriori, les paraules que els van inspirar veure-les i que hem transcrit literalment. Paraules amb què els xiquets ens regalen una relectura de la realitat que constitueix les beceroles de la literatura; aquella que, lluny de la rigidesa del món d’allò que és, s’envola pel cel de la imaginació i de la creativitat i ens permet endinsar-nos en el món d’allò que podria ser, en el món d’allò que voldrien que fóra, en el món, al capdavall, d’allò que fan que siga... el món dels infants, un univers polièdric que el temps esfondra i que mai no hauríem d’intentar reconstruir. 
Esperem que vos agraden i que gaudiu d'aquest món meravellós a què els xiquets ens han convidat a capbussar-nos amb aquestes fotografies que ens revelen la seua mirada única. 
Moltes gràcies a Ca Revolta per acollir-nos, i, en especial, a Mercè Puchades, la iaia de Júlia i Marc, per haver-ho fet possible. 
Si voleu saber més d’aquest projecte, podeu fer clic a: http://cort.as/dcgs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada