diumenge, 17 de setembre del 2017

"L'acollida a l'Escoleta", amb Felicitat Signes, psicòloga del Trenet

Què implica per als xiquets començar a anar a l'escola? Què significa per a nosaltres com a pares i mares? Com se senten, com ens sentim? Per què?
L'escolarització tan primerenca suposa un gran trasbals emocional per a tota la família, i és per això que, des de l'Escoleta, volem que sentiu tot el nostre afecte, respecte i suport per tal de viure aquests moments tan delicats de la manera més conscient, i alhora, més natural, possible.
Després dels primers dies al Trenet, en què heu compartit o continueu compartint amb els vostres fills les primeres descobertes i complicitats amb la mestra, volem convidar-vos a reunir-nos amb Felicitat Signes, psicòloga del Trenet, per expressar, compartir, entendre... els sentiments que comencen a aflorar i que, sovint, tants interrogants, contradiccions o angoixes ens generen.
Per tal de respectar l'especificitat de cada edat, farem primer una reunió el dia 21 de setembre a les 15 h amb les famílies dels grups d'1-2 anys, i el 22 de setembre, també a les 15 h, amb les famílies dels grups de 2-3 anys.
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada