dissabte, 2 de desembre del 2017

Un nou espai social i de joc lliure de cotxes per als infants de Patraix

Durant les dues últimes setmanes, els obrers, les màquines i les grues han entrat de ple en les converses i els jocs dels infants, que estan d’allò més encuriosits per tot allò que ocorre just davant de l’escoleta.
D'ací a pocs dies, però, hauran acabat les obres, el nostre carrer estarà lliure de cotxes i comptarem amb un ampli espai social i de joc per a tots els xiquets del barri. I què us podem dir?, estem molt contents i expectants!
Al carrer Ramon de Castro es conserven les últimes casetes de l’antic barri obrer homònim, on, enmig de l’horta, paral·lel a la séquia de Favara, passava fa més de cent anys el trenet que anava de València a Utiel. No hi tornaran, ni l’horta ni el trenet, però almenys, sí que tornarà ben prompte el dolç rebombori dels infants que, amb tanta nostàlgia, recorden els nostres veïns Enrique i Francisca.
Una iniciativa que vam presentar fa dos anys a la consulta ciutadana #DecidimVLC i que per fi serà una realitat. Seguim! Per cert, ja està oberta la votació d’enguany! Participeu-hi, famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada