diumenge, 11 de novembre del 2018

Per una alimentació sana i sostenible

Ens fa molt de goig compartir amb vosaltres la notícia que va emetre ahir laSexta l Noticias sobre els menús escolars, en la qual intervenim breument.
Com sabeu, des de fa ja molts anys, elaborem els dinars i els berenars del Trenet amb verdures i fruites ecològiques, de temporada i de proximitat; i sense fregits, carns processades, ultracongelats o postres ensucrats.
Perquè una bona alimentació és salut, és compromís amb la terra i amb qui la treballa, és respecte als cicles de la natura, i és coneixement dels plats i sabors arrelats a la nostra cultura. Perquè una bona alimentació és, al capdavall, educació, transversal i transformadora per la sobirania alimentària.
Per això, col·laborem cada any amb l'Escola d'AMPES d'alimentació sana i sostenible, que forma, consciencia i apodera les famílies perquè lluiten per uns menús més saludables i sostenibles als CEIP; i aplaudim que la Conselleria De Sanitat. GVA i GVA Educació i Investigació treballen en la mateixa direcció.
Perquè el canvi no només és possible, sinó que és necessari!
Si voleu saber-ne més, llegiu aquest article publicat recentment en el Levante-EMV.
A més, si teniu infants de 0-3 anys, us recomanem que llegiu el revelador informe que ha elaborat Justicia Alimentaria, “El meu primer verí”, sobre l’alimentació industrial infantil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada