divendres, 8 de març del 2019

Sense les dones, el Trenet s'atura

La coeducació no entén de dies, i menys encara el 0-3. I és que la coeducació en el 0-3 es transmet a través del nostre comportament envers uns infants que tot just comencen a descobrir qui són i a construir el seu coneixement sobre el món.

Un món que volem més just i igualitari, i per això hi treballem cada dia, i per això hui ens aturem. Per visibilitzar la nostra feina i la nostra vàlua; per reclamar els mateixos drets i les mateixes oportunitats i llibertats. Ací i arreu, ara i sempre.

Ni un pas arrere contra les violències masclistes, contra la bretxa salarial, contra la feminització de la precarietat i la temporalitat, o contra el sostre de vidre, derivat, en molts casos, de la penalització de la maternitat i l’absència de mesures de conciliació reals i —no ho oblidem— respectuoses amb els drets dels infants.
Contra la discriminació i la desigualtat de gènere, totes les treballadores i cooperativistes del Trenet, les quals representem el 90 % de l’equip, ens hem sumat hui a la vaga feminista.
Us animem a participar-hi i mobilitzar-vos, alhora que us comuniquem que els serveis mínims estan garantits en el dia de hui. A les 17 h, eixirem de l’Escoleta per anar junts a la manifestació. Us esperem, famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada