dimarts, 20 de setembre del 2016

Carta sorpresa de l'Escola Gavina!

Ens fa molt de goig compartir amb vosaltres la carta que hem rebut d’Emi i Neus, les mestres de 3 anys de l’Escola Gavina​, l’escola dels “majorots” on alguns dels nostres xiquets han continuat enguany el viatge que van començar al Trenet.
Una nova etapa amb nous espais, nous mestres i nous companys, amb els quals, de ben segur, gaudireu a bondó d’aquesta nova estació a què heu arribat, potser, amb por i dubtes, però també, amb molta il·lusió i expectatives.
Per a tots vosaltres, xiquets i xiquetes, amb qui tantes experiències hem compartit durant els dos últims anys, una abraçada ben forta dels vostres primers mestres, que avui només vos voldríem demanar que, allà on aneu, ompliu, buideu i reompliu les vostres butxaques de mil i una experiències i emocions compartides, aquelles a què vos porta la la vostra curiositat, el vostre coneixement i el valor de la vostra curta però ja tan intensa història.
La història d’uns anys que ho són per a tota la vida. Uns anys on heu trobat l’estima, la seguretat i la confiança de la vostra família, i a poc a poc, també dels vostres primers mestres i companys.
Uns anys pels quals heu viatjat guiats pel vostre deler per explorar, experimentar, imaginar, crear i aprendre per vosaltres mateixos. El deler per fer de la vida un joc on tot pot ser i on tot heu fet que siga.
Perquè el joc és el vostre tresor més gran, perquè és en obrir-lo que heu trobat la joia d’expressar-vos, relacionar-vos, sorprendre-vos, sentir, aprendre, transformar... la joia de canviar l’absurd, inhumà i avorrit món dels adults, que tant necessitem mirar-vos als ulls per a adonar-nos que cal que vos el tornem.
Que el món ha de ser vostre, xiquets i xiquetes, perquè només així podrà ser el món amable, net, lliure, unit i solidari que tots somiem.
Una abraçada ben forta per a tots, i una altra per a Emi i Neus, amb qui, de ben segur, la seua dolçor, complicitat i il·lusió per acompanyar-vos i participar de la màgia de viure i reviure els primers anys de la vida, farà que ben prompte vos sentiu com a casa a eixa escola on, de les arrels, veureu créixer les ales de la llibertat, la consciència i el goig de créixer feliços i rebels.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies pel vostre compromís amb l'educació, per tants i tants moments divertits que hem passat junts aprenent (els pares també!) i descobrint el món. Fins aviat!

    ResponElimina