dilluns, 7 d’octubre del 2019

Festa de benvinguda del curs i inauguració dels horts

Perquè hem començat un curs nou (el 40é!), perquè ja tenim horts, perquè els amics de Canta Canalla presentaven disc, perquè són les festes de Patraix… i perquè sí!, perquè ens agrada el comboi d’ajuntar-nos i retrobar-nos, divendres ens aplegàrem una bona colla d’antics i nous treneters, amics i veïns, per cantar i sembrar, com diu el genial mural d’Elías Taño, poder per a un barri que volem ben viu!
Moltes gràcies Canta Canalla per tornar al Trenet, per tornar a casa vostra! El tercer concert, el segon disc… i els vostres primers, i incondicionals!, fans!
Una abraçada ben forta i que vaja de categoria la gira que ara comenceu! No tenim cap dubte que així serà!
Moltes gràcies també a l’Ajuntament de València per dur a terme el projecte que presentàrem fa dos anys als pressupostos participatius; i a Irene, Roberto, Tonetxo i la resta de l’equip, per les tantes reunions i per l’esforç esmerçat per adaptar l’espai a l’edat dels nostres infants.
I, per descomptat, gràcies a totes les famílies, pels plantons i la complicitat!
No sabem si aconseguirem que cresca alguna coseta (sort que cada setmana ve servimvida.com i no ens faltarà mai bona fruita i verdura per dinar! 😜), però, de segur, gaudirem bona cosa d’aquest nou espai de trobada entre l’escola, les famílies i el veïnat.














post ajuntament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada