dimecres, 14 de març del 2018

Falles 2018

La construcció d’una falla pot ser una experiència educativa magnífica, però, com qualsevol altra proposta, hem d'adaptar-la a les capacitats i els interessos dels infants de 0-3.
Per a això, cal que estiga feta íntegrament per ells, que nasca de la seua realitat i que puga ser reconeguda, entesa i explicada per ells.
Ací teniu la nostra falla d’enguany, la qual connecta amb un dels grans centres d’interés dels infants durant els últims mesos (la construcció del parc enfront de l'Escoleta) i busca el compromís amb el barri a partir d’allò més concret, proper i abastable per a ells (les caques de gos que alguns veïns 's'obliden' d'arreplegar). 
La construcció ens ha oferit un fum de possibilitats per a la manipulació i l’experimentació, alhora que ha donat peu a les incipients frases i raonaments que podeu veure en els cartellets que adornen la falla. 
Hui, al ritme de la dolçaina i el tabal, l’hem cremada envoltats de famílies, amics i veïns, als quals volem donar-vos les gràcies pel vostre comboi i complicitat.
I és que no hi ha dubte que "Patraix sense cap caca... és un barri de traca”! 
(Heu vist quina colla de bombers hem tingut enguany?)














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada