dissabte, 6 de maig del 2017

FAP 2017 al Trenet

Amb un pati de gom a gom, vam encetar divendres el FAP al Trenet, cantant a l’alegria de l’experiència i l’emoció compartida entre l’escola, el barri i les famílies.
Primer amb els Artistrenets, pares i mares de l’Escoleta, i els seus malabarismes, contes, cançons i, sobretot, les seues ganes de fer escola fent-la casa seua. No podríem estar més pagats de vosaltres, famílies: gràcies!
I, després, amb els amics de Cantacanalla i la seua mirada subversivament entranyable de la criança. Cançons que defugen la cursileria, atien xiquets rebels i canten a les bosses als ulls dels pares. Escrites amb molt d’humor i amb l'emoció de qui se sap immers en la més gran i bonica aventura de la vida. 
Moltes gràcies i molta sort, Cantacanalla! Esperem veure-vos prompte de nou a l’Escoleta amb el vostre primer disc davall del braç! Una abraçada dels vostres primers fans!
Enhorabona a tots els amics de la Factoria d’Arts de Patraix pel FAPtàstic festival d’enguany! Quin goig passejar pel barri aquest cap de setmana i trobar-se, a cada cantonada, la il·lusió de fer barri omplint-lo d’art i somriures. Encantats de col·laborar i participar-hi un any més, i que siga per molts anys! Gràcies!
Ací en teniu un resum fotogràfic: http://cort.as/wu6a











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada